Post by telrephelticon on Feb 10, 2022 5:16:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blend It 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blend It 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz dözüm hack ▞▞▞
▞▞▞ Blend It 3D 2022 version ▞▞▞
Mən gane-nin sadəliyini çox sevirəm, o, o qədər də qəşəng deyil, amma video oyunlarına gəldikdə yaxşı bir şeydir.
Bu oyun Çox gözəldir
Çoxlu reklam! Oyun yaxşıdır, lakin hər turdan sonra reklamlara baxmaq lazımdır və bir anda bu, çox sinir bozucu olur. Mən bu oyunu həqiqətən tövsiyə etmirəm.
👍👍👍👍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Bir müddət sonra darıxdırıcı olur amma yaxşı vaxt öldürücüdür...Amma lazımsız reklamlardır..
Bu oyunun çox az reklamı var və bu oyuna qarışmaq üçün telefonumuz da var 😀😀 buna görə də oyun heyrətamiz və gözəldir
👎👎👎👎👎
Bu o qədər axmaqdır ki, mən oyuna qoşulmağa çalışdım və o, yükləndi və sonra məni təxminən 5 saniyə oyundan çıxardı, heç kimə bunu oynamağı tövsiyə etmədim, ona görə də yenidən cəhd edin və hələ də işləməsə, onu sildim.. sağol
Çox maraqlı oyundur mən bu oyunu sevirəm amma bu oyunda çoxlu reklamlar var zəhmət olmasa bu problemimi həll edə bilərsinizmi həll etsəniz söz verirəm sizə 5 ulduz verəcəyəm
Hər reklamda qan var mən heç oyunu oynamamışam və yəqin ki aqressivdir kim blender olmaq istəyəcək əşyaları qarışdıran adam kimi sən kiminsə xəyalını alt-üst etdin bir daha belə etmə bir daha heç nə etmə zəhmət olmasa heç kim sənin axmaq şeylərini yenidən görmək istəməz hər yerdə insan əti görmək istəyən ey heç kim sən nə edirsən bunu yeniyetmələr üçün açar biz qan istəmirik oyunlarımız onu daha uşaq dostu etmək istəyən uşaq plsy bu oyunu və xəyallarından imtina et!!!!
Yaxşı oyun.. Amma çoxlu reklam...
Bus Simulator : Ultimate Simulazione dhc
Bu, çox əyləncəli bir oyundur, lakin hər səviyyədən sonra çoxlu əlavələr çox narahat olur. Bundan əlavə, əlavələr dayanmadan yükləməyə davam etdiyi üçün maddələri iddia etmək çətindir və sonda əşyaları toplamadan davam etməliyəm.
Əla
Buna görə də bu oyunu bəyənirəm, lakin hər dəfə reklama kliklədiyiniz zaman Elan hazır deyil deyir! Ola bilsin ki, bunu düzəldin və bəlkə daha çox şey əlavə edin və mən hər yerə mat aldım. Amma bir reklamı izləmək üçün yarısını ala bilmirəm, ona görə də növbəti dəfə 3 ulduz daha yaxşı şans verdim!
bu oyun çox darıxdırıcıdır və bir çox reklamlara göstərir, onda heç bir reklamın olmaması üçün bir şey almalısan, ona görə də mən sadəcə bir birinə səs verdim 🌟 ki, bunu ulduzsuz edə biləydin.
Blend It 3D Thông thường nxs
Oyunu bəyənirəm amma reklamdan nifrət edirəm. Beləliklə, 4 ulduz verdim. Və bu oyun çox maraqlı deyildi. Dostlara bu oyunun gözəl olduğunu təklif edəcəm. Pulsuz yükləyə bilərsiniz Amma mobil şirə və tablet suyu ehtiyacı olan iyrənc insanlar var bu suyu robot gətirəcək 😀😀😀😀😀
Blend It 3D - яркий таймкиллер для андроид устройств. ... Android 4.1+ ... Механика игры в Blend It 3D очень проста - откройте кафе и
Demək olar ki, hər saniyə reklamların olması istisna olmaqla, olduqca əyləncəli bir oyundur
Əyləncəlidir, lakin çoxlu reklamlar var; bir qarışdırmağı bitirdikdən sonra mənə reklam verir. Bu bezdiricidir, bir dəfə bunu götürsəniz, xoşbəxt 5 ulduzlu müştəri alacaqsınız!
Super desəm super de deyil orta
Blend It 3D: описание игры, установка на телефон - All Game
Əyləncəli oyundur, amma reklamları bəyənmirsinizsə, bunu oynamamağı məsləhət görürəm, AMMA səhv başa düşməyin, əyləncəli, gözəl, sərin və gözəl oyundur ☺😊
Huk
Hər şeydən sonra reklamları qaçırmaq üçün 30-a qədər gözləmək məcburiyyətindəsiniz, həyəcanlı, vaxt və internet itkisi.
ÇOX GÖZƏL OYUNDUR. Mən onu sevirəm. AMMA 1 PROBLEM VAR ODA ELANLAR YALNIZ ELANLAR HƏR TUR ELANDAN SONRA OLUB
GÖZEL OYUN
147
Hər dəfə içki ilə işiniz bitəndə bir reklam izləməli olursunuz. Bu iyrəncdir, mən hər dəfə içki ilə işim bitəndə reklam izləmək istəmirəm, içki hazırlamaq və vaxt keçirmək istəyirəm, çox vaxt reklamlara baxmağa sərf etmirəm. Bu proqramı yükləməyin.
Bu yaxşı oyundu, amma bir azdan onu qoyursan, sonra qapağı bağlayır və yandırarsan və çoxlu reklam var, amma ümumiyyətlə yaxşıdır
Yaxşı oyun! Oynamaq çox əyləncəlidir, mən yaradıcılığı sevirəm. Mən bunun pulsuz olduğunu bilirəm və pul ödəmirəm, amma düşünürəm ki, raund başına bir reklam bir azdır... Həddindən artıqdır. Mən hələ də sevirəm!
Bu oyun çox yaxşıdır, sizi rahatlaşdıracaq və fikrinizi sakitləşdirəcək və siz həyatınızda bir dəfə cəhd edəcəksiniz və mən bunu dörd xal verdim, çünki çox şey var və bu, sizi bəzən qıcıqlandıra bilər, amma bütün oyun çox yaxşıdır
Bu bir qədər əyləncəlidir, lakin çoxlu reklamlara aparan bir yoldur və hər dəfə mükafat alanda bir reklama baxmalı oluram və hər dəfə buna cəhd edəndə “heç bir reklam hazır deyil” deyir və ya reklamla işim bitəndə məni qovur. SİLİNİR
Blend It 3D MOD APK 1.3.21 (Unlimited Money) - APKdone
Bu oyunu sevmirəm, çünki nə vaxt güclə bassam, zədə alan mən olmasam belə, çox ağrılı görünür.😓
Mən oyunu sevirəm, amma nə vaxtsa işləməyəcək
Bununla bağlı ilk problemim o idi ki, bu heç bir şey deyildi və reklam kimi heç bir şey nəzərdə tutmuram. Əgər reklamda bunu çox etmisinizsə, əliniz kəsilə bilərdi və şirəsi qırmızıya çevrilir, lakin bu zaman barmağınızı kəsir və sadəcə olaraq aggh deyir. Çox məyus oldum.🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Bu oyun yaxşıdır amma oyunda o qədər əlavələr var ki, sadəcə bir silkələyəndə əlavə olunur bir gün mən bunu oynayıram və ertəsi gün beşinci var 🤒Ona görə də bu oyunu silmişəm ona görə də bu oyunu yükləməyin Təşəkkürlər 🙋
Hər səviyyədən sonra reklamlara baxmaq lazım olmasaydı, ona 5 ulduz verərdim...
⭐🌟⚡
Oyun çox yaxşıdır, əlavə olaraq çoxlu reklam var, hər səviyyəni tamamlayanda çox uzun bir reklama baxmalısan.
Mən bu oyunu çox əyləncəli sevirəm, amma bu, darıxdırıcıdır, sadəcə olaraq meyvələri qarışdırıb bir stəkana qoyub bəzəklər qoyub, növbəti səviyyədə hazırlanıb, ona görə də bu 4 ulduzu verirəm.
Çox yaxşı mən bu oyunu oynamağı sevirəm amma bu oyunda çoxlu reklamlar gəlirdi ona görə cəmi 3 ulduz verirəm lütfən nəsə edin.
Belede
Bu heyrətamizdir, çünki reklamı görəndə onu endirdim və indi bunu bildiyim üçün və çoxlu reklamlar var, buna görə reklamda gördüm ki, qarışdırdığınız zaman adamın barmağını kəsə biləcəksiniz və güldüm haha
2 yıl 1 ay cezanın yatarı
Çox gözəl oyundu amma 3 ulduz verirəm çünki çox ilişib ona görə 3 ulduz verirəm
Mən əlavəni görəndə əvvəlcə əyləncəli idim, bu oyun gözəl görünürdü, amma sonra onu endirdim smh, bu nədir? Onda gördüyüm əlavələrdən çox fərqli idi, üstəlik ÇOX ÇOX UG əlavə edir!
əlaaa
Meyvələri qarışdırarkən, həddindən artıq qarışdırsaq, əl qarışmasın. Bu, uşaqlara mənfi təsir göstərə bilər.
B omba oyun tofsiye edirem bide 2ci yazilan soze xeyir dedim