Post by telrephelticon on Feb 10, 2022 5:13:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar glitch qızıl ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
Mengede yaxsi oyun olar künki bir oyunda reklam olaraq düşmüşdü ona qore bilirem
Möhtəşəm oyun, lakin yükləmək üçün təxminən 55 dəqiqə çox vaxt tələb olunur, amma bu, həqiqətən yaxşı oyundur. O qədər çox reklam var ki, ona 4 ulduz verdim
Bunun daha çox şeyə ehtiyacı var, amma başqa şeylər ki, əyləncəli bir oyundur
,❤️❤️😍😍❤️❤️❤️❤️
Fərqli peçenyelər hazırlamaq əyləncəlidir, amma...... bütün etdiyiniz budur😑😑 Səviyyələr olmalıdır😃
Maraqlıdır..amma reklamları çox idi
Başlamağa 10 saniyə qalmış reklam var. Cəhənnəm ol.
Düzünü desəm.. əvvəlcə onu quraşdırmışdım, çünki reklamlarını təkrarlayırdı.. Amma o qədər də pis deyil.. Pis problem, onu endirmişəm və hələ də hər iki dəqiqədən sonra 😤😤 nə kimi reklamlar göstərir. ...
Mən buna BÜTÜN SIFIR verirəm!!! Mən hər dəfə reklam alıram və mobil datamı söndürəndə internetsiz çörək bişirə bilmirəm SİZ BU NƏ DÜŞÜNÜRÜZÜ BU ONLINE OYUNDUR?!!? Bu oyunu silmək axmaqdır.
Həddindən artıq reklam. Oynamaq mümkün deyil. Silinir
Əyləncəlidir, lakin hər 30 saniyədən bir uzun reklamlar alırsınız. Həqiqətən bezdirici. Mən heç bir reklam üçün təyyarə rejimi hiyləsini sınadım, lakin oyunun oynamaq üçün internet bağlantısı lazımdır.
Çox gözəl oyundur .Mən onu bu gün yükləmişəm çox əyləncəli və çox yaxşıdır.amma mənim də xahişim var ki, əgər onu quraşdıran hər kəs oynamağı xoşlayacaqsa, reklamların sayını azaldasınız.
Mən bu oyunu sevirəm, çünki o, necə bişirəcəyinizi göstərir və buna görə də bu oyunu sevirəm
Həddindən artıq reklam, amma gözəl proqram. Mən müştəriyə xidmət edəndə reklamı izləyin deyir və yalnız siz müştəriyə xidmət edə bilərsiniz
Bake it Casual glc
Əlavələr iyrəncdir. Nə olur-olsun, qəribə bir tort üçün çox pul alırıq. Həmçinin, kimin ağlı başında TORT ÜZƏRİNƏ hərfi JEMS VƏ BRİLLİYATLAR qoya bilərdi, əgər konfeti, ƏHVƏTLİ olsa. Redaktə edin: QEYDİ YOLLA, (bəli, məndə daha çox var,) FRIGGIN VIP OĞLANLAR DƏHŞƏTLİ SƏHVDİR.
Bu heyrətamiz idi, mən asılı oldum reklamı gördüm və çox yer tutan yeni telefonum olduğu üçün onu bir neçə başqa proqramla birlikdə yükləmək qərarına gəldim və bu, təcrübə oldu
əvvəlcə yaxşı idi, amma sonra qara ekrana keçdi və məni içəri girib-çıxmağa məcbur etməklə məni dəli etdi, xahiş edirəm bu axmaq oyunu düzəldin.👎👎👎
Çox ağrılı, yavaş və ləngiyir. Yenidən başlamağı və səhv salmağı dayandırmazdı. Çoxlu reklam var və bu sadəcə vaxt itkisidir
Mən bundan həzz alırdım, amma o, donmağa davam edir və seçmək və yenidən açmaq üçün telefonumu söndürüb yenidən açmalıyam. Onu silməyimi xahiş etmək çox problemdir.
Bu oyun bezdiricidir. Bir şey bişirərkən və bir şey bişirdikdən sonra reklamlar var! Həmişə sizə lazım olan bütün əşyalarla başlayır, məsələn, mənə gül səpmələri lazım olsa, o, çiçək səpmələri ilə başlayacaq. Bu oyunu həqiqətən sevmirəm.
Hər kəs reklamlardan şikayət etdiyi halda bu, həqiqətən də yaxşı oyundur. Baxmayaraq ki, o, zəif qurulmuşdu və reklamlardan çoxlu pul tələb olunsa da, yenə də oynamaq əyləncəlidir və reklamların uyğun olması yaxşı bir şeydir. Hər halda mən sizə bu proqramı əldə etməyi tövsiyə edərdim, o, çox məmnun və uşaqlar üçün uyğundur.😁
Gözəl oyun amma bele oyunlarda reklamlar çox olur reklamı uzaqdan qalacaq gözəl olar.. amma oyuna sozum yoxdur insandur onu artirir
Yaxşı oyun amma çoxlu reklamlar oyunu çox zəhlətökən edir. Yalnız 15 dəqiqə oynayın, silin.
Bake it Boshqalar zwb
Mənim 31 yaşım var, amma hər zaman bu oyunu oynayıram. Siz əsasən müştərilər üçün tortlar bişirir və dizayn edirsiniz və bəzilərini də fərdiləşdirirsiniz. Bu, sakit enerji gətirmək və uzun bir günün ardından zehninizi rahatlaşdıran vəziyyətə gətirmək üçün əla bir yoldur.
Ice Scream 2: Horror Neighborhood アーケード uckn
Əladı bu arda inistaqram səyfəm :karimof.777 təqib edib sevinərəm
Beləliklə, mən bu oyunu yenicə yüklədim və çox həyəcanlandım b/c Mən çörək bişirməyi sevirəm və bu oyunun əyləncəli olacağını düşündüm, amma yox. Mən oyuna girdim və o, beş dəqiqə bu sarı ekranda ilişib qaldı və sadəcə səbirsizləndim və proqramı sildim. Mən bu proqrama sıfır ulduz verərdim, amma mənə icazə vermir. (Lütfən düzəldin)
Bake it Rekreacyjne jglw
Bu oyunun heç bir qrafikası yoxdur. Qısacası o, sizə yeni bir lütf almağa belə imkan vermir, siz çox darıxdırıcı bir reklamı izləməlisiniz.
Oyun yaxşıdır, amma reklamlar həqiqətən zəhlətökəndir.
Oyun yaxşıdır. Ancaq bu oyunda reklamı görmək üçün lazım olan hər hansı bir elementin kilidini açmaq üçün o qədər çox reklam var
Əvvəllər rəy yazmağa ehtiyac duymamışdım. Amma heç bir oyunda bu qədər əsəbi olmamışdım. Başlamadan 10 saniyə keçməmiş reklamlar, hər addımdan sonra reklamlar, mükafatlarımı almaq üçün reklamlar. İkiqat və ya üçqat mükafatlar deyil. Sadəcə müntəzəm qazanılan mükafatlar. Müştəriyə xidmət göstərmək üçün reklamlar?! Mənə reklamlar oyunu pulsuz edir, amma əslində oyunu oynamaq istərdim. Reklamlarla bombalanacaq bir oyun yoxdu.
Dəhşətli reklam, reklam 30-cu illərdir, oyunu oynadığınız vaxt cəmi bir neçə saniyədir. Vaxtımı boşa xərclədim, sadəcə 5 dəqiqə yükləndim və silmək qərarına gəldim
Reklam çox olduğu üçün 3 ulduz verirəm yoxsa çox gözəl oyundur çox maraqlıdır amma çoxlu reklamlar var. Zəhmət olmasa yaxşılaşdırın. Bu çox vacibdir.
Daha çox oynamaq üçün bir az maraq əldə etməzdən əvvəl, ən azı 3 əlavəni keçməliyik, bu, həqiqətən sinir bozucu olur. Mən bunu siləcəyəm və daha maraqlı və daha az əlavə oyunlar axtaracağam.
Bir çox reklamın yolu var və o, donur və sonra bağlanır, əgər ona 0 ulduz reytinqi verə bilsəm, bu oyun dəhşətlidir və siz onu almamalısınız, amma donub bağlanacağını gözləyirsinizsə, BU OYUNA NİFRƏT EDİRƏM
Öz donutlarınızı və əşyalarınızı edə biləcəyiniz əyləncəlidir. Maraqlıdır ki, reseptlər də var və məni narahat edən yalnız Reklamlardır. Əyləncəli çörək bişirmə oyunu İstəyirəm ki, bildiyiniz başqa şeylər də edə biləsiniz. Ancaq bundan əlavə, çox əyləncəli bir oyundur. Frosting qoymaq olduqca qənaətbəxşdir. Ümid edirəm ki, oyun da yenilənəcək. Onda oyun əvvəlkindən daha yaxşı ola bilər! Həm də gözəl olan odur ki, ləzzətli yağlar qoya bilərsiniz. Şokolad çipsləri, çiyələklər və s.
Yaxşı oyundur amma bəzəmək darıxdırıcı və çətindir 😕
Qlitlər onu darıxdırıcı etdi, ona görə də üç verdim. Ümid edirəm ki, onu düzəldin ki, mən onu yenidən quraşdıra bilim.
Əslində bu oyun 5 ulduza layiqdir. Ancaq çox vaxt asılır, bu da onu əyləncəli edir. Beləliklə, 2 Ulduz. Ümid edirəm ki, düzələcək
OMG reklamlar çox bezdiricidir
Mən bunu çox bəyənirəm, amma başqalarının dediyi kimi, reklamlar problemdir, əgər reklamlar oyundan əvvəl və ya sonra gəlsə, yaxşı olar, amma biz oyunu oynayan zaman bu, HƏQİQƏTƏN ANNOYINDIR. Bu mənim dərəcəsimdir Ümid edirəm ki, inkişaf edəsiniz..