Post by inpresdylrise on Feb 9, 2022 10:32:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DINO HUNTER: DEADLY SHORES ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DINO HUNTER: DEADLY SHORES IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz pul hack ▞▞▞
▞▞▞ DINO HUNTER: DEADLY SHORES 2022 version ▞▞▞
Bu oyun çox heyrətamizdir! Dinozavrları öldürmək üçün çoxlu silah toplaya bilərsiniz və siz səviyyəni yüksəltdikcə onları öldürmək çətinləşir.
Çox Yaxşı Oyun
Silahları görməyə çalışsanız və onlar hətta görünmürlər. Əgər epilepsiya xəstəniz bu oyunu oynamasanız, tutma keçirəcəksiniz və bu uşaqlar məhkəməyə veriləcək, ona görə də lütfən, pul qazanmaq üçün cəhd etməyin. etsəniz, götünüzü yaralayın. amma ümumilikdə əyləncəlidir
Enerji sayğacını doldurmaq çox vaxt aparır. Bu oyun hələ də kənarlarda bir az kobuddur. Həqiqətən heç yerə səyahət edə bilmirəm.
Yüklə
Who is? Brain Teaser & Riddles ტრივია opdu
Mən bir səhv tapdım ki, o, qızıldan xilas olur və nə olursa olsun, səviyyəni yüksəltsən də qızıl almağa imkan vermir və mən daxil olduğum üçün bütün qızıllarım sıfırdır, xahiş edirəm düzəldin.
Mən bu oyunu geri oynadım... 2015-ci ildə mən inanıram və bəzi problemlərə görə onu silməli oldum, lakin bu gün əldə etdim və daha da yaxşı işləyir, lakin o vaxtkı kimi əyləncəlidir. 100/10 Mən bu oyunu əldə edərdim.
Bu kimi oyunların çoxu yoxdur, ideyanı, qrafikanı və modeli sevirəm. siz bu oyunla qol vurdunuz. lakin kiçik bir şey deyəcəm, təkrar emalı kuboku ovlarıdır, mən gözəl görünüşlü dino gözləyirdim, lakin müsbət cəhətləri mənfi cəhətləri üstələyir.
Yenidən yükləmə düyməsini kim birbaşa çəkiliş düyməsinin yanında qoyur??? belə ki, hər dəfə vurmağa getdiyiniz zaman.... nəyi yenidən yükləməyə başladığınızı təxmin edin və öz növbəsində... ölün.
Bu oyunu bəyənirəm, amma yarış rəqiblərinin getməli olduğunu görəndə çox üzülürəm. Yadımdadır, böyük əmim oğlu mənə oyunda konki sürdü. İlk dəfə oynayanda aşiq oldum. bu mənim gənc uşaqlığımın gec bir hissəsi idi. Əgər birtəhər onu geri qaytara bilsəniz, bu heyrətamiz olardı.
Mən oyunu bəyənirəm, amma daha oynamıram. Lal abunə oldum və onu bitirə bilmədim, çünki o, mənim gplay alt menecmentimdə görünməyəcək.
1 ulduzla qiymətləndirən və xırda şeylərdən şikayət edən insanlar bezdiricidir, bu sizin cihazınız ola bilər və ya oyuna laqeyd qalmağınız və ya Glu kreditlərinin oyunu oynamaq üçün sadəcə videolara baxmaqdan əl çəkməyiniz və onlara kimin tf-ni yenidən yükləməsi kimi şeylər qazanmağınız ola bilər. Yenidən yükləmənin nə qədər yavaş olmasından şikayətlənir, bu oyun heyrətamizdir, insanların 1 ulduza qiymət verməsinin yeganə səbəbi onun uğuruna nifrət etməkdir.
Cox super oyundu
Bu oyun mənim cihazım üçün əladır və yaxşı işləyir! Ancaq bir problemə görə, yükləmə işi həmişə başlanğıc vəziyyətinə qayıdır. Bunu düzəldin.
Bu saxtakarlıq kimi görünür, çünki o, çoxlu icazələri ehtiva edir. Heç özüm də bilmirəm niyə telefon zəngləri və şəkillər üçün icazə istəyir 🤔🤔
Bu pe
SUPER
Yeddi Model RPG və ya M134 Minigun ilə dinozavrları ovlamaq bir az gülüncdür. Və ya Foton Topu və ya bir Dollar Mağazası ilə off-brend B.F.G. 9000. İdman ovunun məqsədinin heyvanın cəsədini Trophy dağında nümayiş etdirmək üçün qorumaq olduğunu düşünmək olardı.
Həqiqətəndə superdi
Çox yaxşı oyun! Qrafika gözəldir, animasiyalar təmizdir və qalan hər şey də əladır!
Dinosları öldürdüyüm üçün özümü çox pis hiss edirəm, amma qrafika çox yaxşıdır, istərdim ki, dinolara trankulizatorlar istifadə etsin və onları toplamaq istərdim, amma oyun çox gözəldir.
Bu oyunu sevirəm! Dino Bucks'ı Qızıl və ya Kristallara dəyişdirmək üçün bir yol olsaydı, yaxşı olardı, bir növ birbaşa mübadilə çox faydalı olardı.
Çox gözəl oyundu
Mən oyundan çox həzz alıram.... yaxşı etdim ... nədənsə daha açılmayacaq ... yay bölməsini yenicə bitirdim və indi yüklənməyəcək.... silib boşaltmalı olsam Yenidən quraşdıra bilməyəcəyim hər şey ..... bir gününüz var, o zaman reytinqimi aşağı salıram və vaxt itkisi kimi onu partladıram.
Hər şey yaxşıdır, enerjinin geri qayıtması üçün bir-iki saat gözləməyinizə nifrət edirəm.
Bu oyun oradakı ən yaxşı Dino ekspedisiyasıdır! Çəkiliş həqiqətən dəqiqdir və qrafika əladır! 2 aydır oynayıram. indi və mən hər gün oynayıram, zəhmli!
Bu oyun çox gözəl 8x və yeganə şey bəlkə cəhd etməli və bir az daha çox xüsusiyyətləri bilirsiniz və bu əla oyundur.
Ümid edirəm ki, yaxşı olar. Çünki oyunun şəkilləri maraqlıdır.
Bu oyun heyrətamizdir, əyləncəli oyun və çətin səviyyələrə malikdir. Mən onu sevirəm ki, siz silahınızın bir hissəsini təkmilləşdirdiyiniz zaman həmin hissə dəyişir və həmçinin dinonu öldürən zaman yavaş hərəkətli çəkilişi görmək o qədər sevindirici hissdir ki, onu öldürmək lazımdır. oynadığım ən faydalı oyunlardan biri
Bu, əlbəttə ki, ürək və s. kimi bədənin hissələrini hədəf alana görə mükafatlarla dinozavrları vurmağınızla bağlı əyləncəlidir. Mən başlanğıcda reklamlar və təmiz spamlar bir qədər zəhlətökəndir, amma xoşbəxtlikdən o, uzaqlaşır. Bununla belə, məndə taymer xətası var və yardım səhifəsindəki heç bir şey quraşdırmadan çıxarmaq və yenidən quraşdırmaqda kömək etməyəcək, yoxlanılmış əlaqə və s. Bu, daha çox "əyləncəli" silahlar üçün pul ödəmədən belə xoşuma gəldiyini nəzərə alsaq, bu, bir növ çaşqınlıqdır.
Sizə oyunu oynamağa icazə verməzdən əvvəl əsas vəzifədə olan uşaqlar nə üçün zəng etmək və idarə etmək və kontaktlarıma daxil olmaq üçün icazəyə ehtiyac duyduqlarını bilmək istərdinizmi? Bunun oyuna və ya onun saxlanmasına nə aidiyyatı var?
Möhtəşəm oyun, lakin pul səhvini yaxşılaşdıra bilər
Niyə tf həqiqətən uşaqlar kimi "mənim kontaktlarıma daxil olmaq lazımdır" və "telefon zəngləri etmək və idarə etmək lazımdır"? Bu çox axmaqdır.
Mən oyunu xoşlayıram, bəzən bir az çətin ola bilər və mən onun açıq olmasını arzulayıram. Amma bunu etmək həqiqətən çətin olardı. Möhtəşəm qrafika və oyun oyunu ən sevilənlərdən biri olsa da
DINO HUNTER: DEADLY SHORES Hərəkət wnc
Eh işde
Hər darıxdığım zaman oynadığım əla oyundur! Əvvəlki hesabım başqa cihazda idi və mən məlumat və tərəqqi haqqında unutdum, amma çox uzaqlaşdım. "ƏMƏLİYYƏLƏR HƏDDƏN ÇOX VAR" kimi sözlərə qulaq asmayın, çünki onlar tez-tez oyun oynamırlar və tənbəl olurlar!! Sadəcə demək istəyirəm ki, ilk t - rex missiyası üçün çətinliyi azaldın, çünki bir neçə cəhd lazımdır 🤠
Mende teze yükyem inşalah qəşək olar
Oyun əladır. Əla qrafika və nəzarət. Missiyalar əyləncəli və cəlbedicidir. Ancaq bu oyunun əsas çatışmazlığı və 2 ulduzun ən böyük səbəbi oyundaxili valyutadır. Qızıl qazanmağın yeganə yolu səviyyəni yüksəltmək və ya videolara baxmaqdır. Videolar sizə hər video üçün yalnız 1-3 qızıl verir. Silahlarınız əsas üçün 200, super üçün 2000-dir. Ancaq silahlar yalnız məhdud istifadə bölgəsi üçün yaxşıdır. Beləliklə, siz bütün bu qızılları silah almaq üçün xərcləyirsiniz, ancaq onu yalnız 2-4 bölgə üçün istifadə edə bilərsiniz. Sonra yenidən almaq üçün.
OYUNU ÇOX SEVİRƏM!!!!! Mənim bir komplanim var, ikinci xəritəni və bütün xəritələri yükləmək çox vaxt aparır, mən onu çox sevirəm, buna vaxt ayırdığınız üçün təşəkkür edirəm,😀
Ela
Başlanğıc paketi aldım və çıxıldım, lakin o başlanğıc paketdən bir dənə də olsun məhsul almadım. zəhmət olmasa bir şey edin və ya pulumu qaytarın.
Bu əyləncəli oyundur, lakin mən bütün alış-verişi almışam və o, mənim sorğumu icra edə bilməyəcəyini söylədi. Hər dəfə oyunu açanda belə deyir. Kimsə mənə kömək edə bilər
zoooooooorduuu!!!😉😉😉
DINO HUNTER: DEADLY SHORES Laga groe
Çox bombaa oyundu
Mən bu oyunu sevirəm! Çox müxtəlif növ dinozavrların olduğunu və patronların çox gözəl olduğunu necə sevirəm! Mənim sevimli dinozavrım T-Rex olmalıdır. Onun dizaynı çox gözəldir!
Bu oyun pis bir şəkildə təpədən aşağı getdi 12 bölgədə 38 səviyyəyəm 12 ov bölgəsində ilişib qaldım 11 ovda 54 milyon pulum olmadığı üçün 12 kaman almaq üçün bölgədən 12 kaman aldım, qızıl variantı yoxdu əmin olsam da olsaydı, gülünc qiymətə olardı. VAXTINIZI VƏ PULUNUZU İSTƏMƏYİN
acılmır