Post by inpresdylrise on Feb 9, 2022 10:23:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Stars - Rival Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Stars - Rival Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами увеличават кристалите ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Stars - Rival Racing 2022 version ▞▞▞
Това е забавна игра, ако искате да платите за нея. Рекламите са смешни. Получавате нещо в замяна, но се състезавате за 30 секунди, след което гледате 5 минути реклами. Повтаря се и пистата винаги е една и съща.
Това е добра игра за проникване на мравки
Това е страхотна игра, НО един малък проблем е, че в играта има определен робот и той винаги е там и не го харесвам, но като цяло е невероятно
Добре, направете VIP само 300 монети, за да получите, за да удвоите сумата си и след това ще трябва да платите 300 монети, за да получите 600 монети обратно, моля, защото не харесвам всичките си приложения, всички реклами на Obie винаги ме карат да изтегля тяхното приложение или си ти, те ме карат да вляза в същото
Turbo Stars - Rival Racing 賽車遊戲 yml
Turbo Stars - Rival Racing እሽቅድድም pef
Причината, поради която не дадох на това 5 звезди, защото е малко трудно да се кача отстрани без да се обръща
Искам да кажа, че е забавно, когато ви е скучно, но освен това, не бих предложил да изтеглите тази игра. Има много реклами между тях и чувствам, че нивата са много сходни. Сякаш нищо не се е променило освен няколко обекта.
Абсолютно ужасно. Няма момент, в който да не ви рекламират. Завършете състезанието, играта ви моли да гледате реклама. Изчакайте играта да ви даде възможност да не я гледате, играта ви дава такава така или иначе. Що се отнася до действителния геймплей, в него липсва съдържание и интересна механика. Не си струва ничие време
Turbo Stars - Rival Racing እሽቅድድም pef
Супер игра
Направихте тази игра, толкова добра е, че винаги трябва да напускате, толкова е добра, че можете да скейтборд и начини, по които хората след това можете да ги победите и да танцувате наоколо като телефон правя без кости или нещо друго, да и много е добре, че трябва да харесвате Наруто
Обичам тази игра, много е готина, но ми се иска да има по-малко добавки, защото добавянията продължават да изскачат, но като цяло е добра игра. Обичам го!!
Това не е добра игра и 2 неща 1 РЕКЛАМИТЕ рекламите са толкова дълги и поставят рекламата върху "не, благодаря", направи я малка 2 когато се опитвам да си взема колелото, не ми позволява да го пусна имам скейтборда
ретро конзола с два джойстика
Давам 4 звезди за... страхотна графика и fps и МНОГО добавки/реклами
Харесва ми, бих искал да е онлайн
Изтегли Car Racing Games - New Car Games 2020 apk ... Изтегли Idle Racing Tycoon-Car Games apk ... Изтегли Turbo Stars - Rival Racing apk
Бива
Майк Брюър и механикът Ед Чайна ремонтират класическия стар автомобил ... Екипът превръща Plymouth Satellite от 69-а в състезателна кола със
Добре е, не е супер пристрастяващо, малко е трудно за управление, изглежда чувствителността е твърде висока, едно малко движение с пръста ви изпраща героя наляво или надясно.
Много лоша игра имаш нужда от актуализации
Demolition Derby 2 பந்தயம் uxe
Харесва ми, но след всяко състезание има реклама. И трудно се контролира. Но всичко друго е добре. Изтеглете това приложение!
Забавно за известно време, но това има нелепо количество реклами, които стават твърде досадни. Деинсталиране.
Това е добра игра, точно когато отидете за ключ или буква, ви кара да отидете наляво или надясно и е толкова трудно да получите монети в бонус рундовете
Когато се появи опцията за гледане на реклама за получаване на награда и я докоснете, нищо не се случва. Въпреки това, след като се откажете от чакането и натиснете „не, благодаря“, се появява реклама, за която не получавате абсолютно нищо. Също така, неволните реклами в игра, в която можете да гледате реклами за награди (ако е работила), са направо глупав ход.
Не мога да остана на едно място и това е частта, която ме дразни между другото, имам предвид, че се опитвам да завия наляво и героят не може да спре да се движи направо на едно място и продължава да се движи в посока
Топ 5 безплатни игри за iPad: Harmony 3, Racing in Car и др ... Ето селекция от най-изтеглените безплатни iPad игри за седмицата: Star Wars Galaxy of Heroes
Причината да получи ревю с една звезда е, че не е толкова уникална, а като току-що направи някои разработчици на мобилни игри, просто продължават да правят лесни за правене на игри и да правят много пари (предполагам) и ми е писнало от това, така че защо го правя всеки друг месец дори не получаваме основна скучна игра без начин да накараме хората да се връщат
Много е лошо в добавките имаше гуми за танкове и коли със същия размер
😄😄😄😄😄
Това е страхотна игра, никак не е лоша 🔥
Това е добра игра, единственият проблем, който имам с нея, е принуден да оценявам и рекламите. И това е всичко
Много забавно! Веднага се закачих, след като изиграх урока, контролите са гладки и играта изглежда страхотно! Бих оценил отново!
Turbo Stars - Rival Racing レース iwoj
Охладете и охладете и охладете, за да охладите целия процес и използвайте малко допълнително зехтин
Това е пристрастяваща игра. Но контролите са доста странни. И получих добавка в средата на играта. Това е невъзможно, това беше онлайн игра. или беше? Играете си с ИИ, което го прави скучно. Няма предизвикателство. Но причината все още да има звезди е, че няма толкова много добавки. Това е пристрастяващо и не е толкова гладно за пари. Препоръчвам ви да го играете и да споделите собственото си мнение. Това е моята рецензия.
Играта не е добра, телефонът ми се задържа за тази игра. Играта не е добра. Излизам навсякъде и играта Open е 52 секунди и повечето приложения в тази игра не са добри много лоша игра и телефонът винаги виси за тази игра. Казват, че майка ми деинсталира тази игра. и играта е много реклама. и не е една кънка. 🙅Шегувам се, че телефонът на момчето не виси и аз винаги съм печеливш, но само един проблем 🤔Играта е много рекламна, но играта е толкова добра.Здравей, моето мнение е твоето 🤔Коментирай ми твоето мнение Добре, момче, приятен ден от
Това е страхотен убиец на време, но е малко лесен комплект за събиране на монети.
Sonic & All-Stars Racing Transformed (iOS, Android) - 2 януари ... Гуакамеле! Super Turbo Championship Edition (PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3, Wii U) - 2 юли
Много е тази игра
Entertainment system 620 игри-Classic mini TV game гр ...
Топ 5 безплатни игри за iPad: Harmony 3, Racing in Car и др. Ето селекция от най-изтеглените ... Star Wars Galaxy of Heroes вече е достъпен за iOS и Android.
Уникално яка игра
Най-добрата игра само едно нещо. Има забавяне на движението. Това трябва ли да се случи? Аз съм на телефона и това се случва? Моля, поправете го, моля, и ще му дам 5 звезди, все пак това е добра игра, просто казвам