Post by inpresdylrise on Feb 9, 2022 10:14:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krystaly generátoru kódů ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Není to férová hra 1. Nedostáváte dost mincí 2. Musíte se rozhodnout mezi rozšířením nebo nákupem spotřebičů 3. Spotřebiče stojí příliš mnoho Trvá to příliš dlouho, než se rozšíří Je to opravdu nervy drásající IM OFF TOHLE BUDETE POTŘEBOVAT ABY SE V SKUTEČNÉM ŽIVOTĚ LEPŠÍM ......
Skvělý herní koncept, ale nebudu za něj utrácet žádné peníze, dokud nevyřeší problém s nemožností vyhodit příkazy, které nemůžete opravit, protože toto vybavení ještě nemáte. Mám 10 z 12 stolů svázaných s lidmi, kteří chtějí předměty ze strojů, které ještě nemám...měl bych být schopen tyto objednávky zlikvidovat...potřebuji čas na rozšíření a rozšiřování dalších oblastí...nedělá to smysl...
Pěkné hrát
Aplikace vám zkazí telefon, způsobí zpoždění atd.
Dal bych 5 hvězdiček, ale říká, že není kompatibilní s mým tabletem, bylo by to hezké s větší obrazovkou, mohu to hrát pouze s mým telefonem
Poslední aktualizace je úplný nesmysl. Spotřebiče, rozšiřování restaurací, aktualizace receptů stojí VELMI příliš mnoho. Směšné množství předmětů potřebných k plnění každodenních výzev, plnění lodí. Nyní potřebujete 5 lístků, abyste mohli hrát JEDNU Chef Challenge? Které je nyní téměř nemožné vyhrát, protože protivníci mají automaticky více boostů, a jakmile se magicky dostanete dopředu, poskočí o 2000 bodů dopředu. Tohle BYLA opravdu dobrá hra. ODINSTALOVÁNÍ
Somewhere - The Vault Papers Macəra yns
Tato aplikace ji nemůže hrát, hra zamrzla, nemohu vůbec pohnout obrazovkou a dotknout se jídla, zkuste to spustit, zdá se, že vůbec nefunguje
Pěkná hra, jen trochu pokulhává, když hrajete hlavní výzvy, tažení jídla je těžké. I když položím jídlo přímo na talíř, někdy to nebude fungovat. Jinak je to opravdu dobrá hra.
Nemohu aktualizovat hru .. Když jdu do obchodu Playstore, není žádná možnost aktualizace .. Hru teď nemůžu hrát
Poskytněte nějaké nové oblasti, nějaké nové pozemky, nové úrovně.
Nikdy jsem neměl aktualizovat hru, protože položky prodávané v obchodě již nejsou rozumné. Všechno o této hře je drahé. Jedinou spásou bylo použití obchodu k vydělávání peněz. Nyní, když vývojář po prodeji položek snížil to, co mohu vydělat, téměř na nic, bude mi trvat roky, než vydělám dost peněz, abych si mohl koupit to, co potřebuji k rozšíření a užít si tuto hru. Vracím se ke svým dalším hrám, které se mě nebudou snažit okrást jako společnosti vydávající kreditní karty! Pozor na stažení této aplikace!!!!!!!!!!
Miluji tuto hru, jediná věc, kterou bych navrhl, je, že by měl existovat způsob, jak prodávat věci v obchodě, který se neprodává. To už jsou v obchodě.
Ne ten typ hry, lidi se snadno nudí... Drahé věci na nákup..velmi špatná zkušenost.. Místo toho je víc her nejlepší kavárna je mnohem lepší hra než tato směšná hra... Osobně doporučuji ne hrát tuto hru.. Ztráta času úplně
Tato hra mě opravdu bavila , právě jsem se připojil k týmu a opravdu jsem pokročil , poté , co jsem dělal , se hry samy resetovaly a vrátily mě zpět na začátek
Upgrade je velmi pomalý 😒
Je to velmi drahé, prosím, trochu snižte náklady na spotřebiče..... A na jaké úrovni se odemyká "komunitní kamion" a "prostor akcí"?
Jak postupuji o úroveň výš, stále přicházejí další objednávky. Bylo by dobré umožnit upgrade dříve poskytnutím více odměn po každém úspěšném dokončení úrovně.
Po aktualizacích došlo k jednomu nebo dvěma menším problémům, ale celkově je tato hra super zábavná!
Jako hra simulátoru vaření / řízení restaurace jsou možnosti, které hra poskytuje, nekonečné. Esp dobře promyšlený tutoriál. Velmi dobře vás seznámí s herními mechanismy
Tato hra nabízí více než jen obyčejný simík z restaurace. Umožňuje vám rozvinout úspěšnou firmu z vaší restaurace a také vám umožní stát se nejlepším kuchařem ve městě.
Hra je dobrá, ale příliš pokulhává
Je to dobrá hra, ale už mě nebaví ji odinstalovat, protože se stále zasekává a chce se načíst a položky jsou příliš vysoké, takže utrácení trvá dlouho
Jak se odhlásím? Chtěl bych změnit svůj balíček. Díky
Tuto hru hraji každý...jeden...den. miluji to. Interaktivní reklamy mě však donutily zastavit, protože nefungují. Podívejte se prosím na toto. Musí být jiné reklamy.
Co je frustrující, je koš s dobrotami.. snadno dochází.. nebudu zírat a čekat na tohle.. chci hrát hru.. jsem pouze na úrovni 9.. nedovedu si představit dobu čekání na vyšší úrovně..
Jednou z nejzajímavějších funkcí je, že když dosáhnete vysoké úrovně a budete udržovat dobré servisní záznamy, získáte různá označení. Začal jsem s učedníkem a chtěl jsem získat odznak hvězdného šéfkuchaře!
Dobrý
Není to špatné, ale příliš mnoho oznámení
Star Chef 2 je skvěle zpracovaný. Spousta věcí na vaření a správu, které je třeba udělat a odemknout. To mě na chvíli zaměstná.
Nehraje se správně, stále se restartuje
Kéž by vybavení na vaření nebylo tak drahé. Zákazníci u mého stolu tak dlouho čekají na nový recept
Dobrý Bože, tak složité na jednoduchou hru. Prvky textových adventur jsou náročné, bez možnosti přeskakování a jděte do akce!
Bylo to velmi dlouhé během několika dní, když jsem hrál šéfkuchaře, a nyní to samé při nákupním spěchu, dokonce i odinstalování také stejné výsledky, opravte to, prosím, thx
Hra mě baví, ale můj jediný problém je v tom, že při hraní hry na minikuchaře se mi položky zaseknou, což způsobí, že hru ukončím a prohraju zápas. Hra má dobrou grafiku. Opravil bych i potraviny, měli bychom mít možnost použít na jídlo hotovost.